Elvis Presley

1935-1977

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Elvis: The Last 24 Hours 2005 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Elvis: The Missing Years 2001 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Lad isbjørnene danse 1990 Sang DK/Spillefilm
Charro 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Ballade med piger 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Elvis lever livet 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Arizona Joe 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Double trouble - Elvis i kattepine 1967 Medvirkende U/Spillefilm
California holiday 1966 Mike McCoy U/Spillefilm
Frankie and Johnny 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Skør med piger 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Elvis i Det Vilde Vesten 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Elvis i haremet 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Kissin' cousins 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Sjov i Acapulco 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Elcis i den syvende himmel 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Blue Hawaii 1961 Medvirkende U/Spillefilm
G. I. blues 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Med knyttede næver 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Reno-brødrene 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412