Jens Due

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Ta' lidt solskin 1969 Lydias kunde DK/Spillefilm
De forsvundne breve 1967 Forsvareren DK/Kort fiktion
Flagermusen 1966 Rød page, der serverer for Eisenstein DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Student i rejseselskabet DK/Spillefilm
Måne for de mislykkede 1964 Medvirkende Tv-film
Hvad med os? 1963 Bargæst i lys skjorte DK/Spillefilm
Mutter Courage 1962 Medvirkende Tv-film
Cirkus Buster 1961 Stolt far til akrobatdøtre DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Dansende ved festen DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Gæst hos Pau DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Gæst i folkepark, musiker i Seven Seas DK/Spillefilm
Eventyrrejsen 1960 Turist i München og på Peterspladsen DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Sabotørelev DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Alfons d. 1.s halve hær DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor 1959 Sølvbryllupsgæst DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Tonemand DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Bryllupsgæst DK/Spillefilm
Ung leg 1956 Gymnasieelev DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Dansende #5 DK/Spillefilm
Ta' Pelle med 1952 Morten DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Nielsens søn DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412