Ole Steen Nielsen

1940-1979

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Olsen-banden går i krig 1978 Klip DK/Spillefilm
Matador 1978 Klip Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Klip DK/Spillefilm
Skytten 1977 Klip DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Klip DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Klip DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Klip DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Klip DK/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Klip DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Klip DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Klip DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Klip Tv-serie
Olsen-banden på spanden 1969 Klip DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Klip DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Klip DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Klip DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Klip DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Klip DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Klip DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Klip DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412