Magnus Magnusson

/F. 1941

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Springet 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Produktion DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Rekvisitør Tv-serie
Ulvepigen Tinke 2002 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
Fru Marianne 2001 Rekvisitør Tv-film
Olsen-bandens sidste stik 1998 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Snøvsen ta'r springet 1994 TV-fotograf DK/Spillefilm
Sofie 1992 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Rekvisitør DK/Spillefilm
Oksen 1992 Scenograf U/Spillefilm
Camping 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Rekvisitør DK/Spillefilm
Oviri 1986 Scenografassistent DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Rekvisitør DK/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Rekvisitør U/Spillefilm
Midt om natten 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Regi DK/Spillefilm
Med Lille Klas i kufferten 1983 Rekvisitør U/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Slædepatruljen Sirius 1981 Speaker DK/Dokumentarfilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Regi DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Matador 1978 Rekvisitør Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Bilist med flyttegods på taget DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Rekvisitør DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Rekvisitør DK/Spillefilm
Operation Kirsebærsten 1972 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Ballade på Christianshavn 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Regi Tv-serie
Olsen-banden på spanden 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Regi DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Regi DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Regi DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Publikumspris 2007 Madrid International Film Festival for children and youth 2007 Fakiren fra Bilbao
Første Pris:
Peter Flinth
2006 Riga Arsenals "Film Berry" Children Int. FF 2006 Fakiren fra Bilbao
Robert, Bedste Make Up 2005 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2005 Fakiren fra Bilbao
Robert, Bedst Speciale Effekter/Lys 2005 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2005 Fakiren fra Bilbao
Cifej Juryen 2005 Kristiansand International Children's Film Festival 2005 Fakiren fra Bilbao
Bedste Spillefilm 2005 TIFF Kids 2005 Fakiren fra Bilbao
Børnejuryens 1. Pris 2005 TIFF Kids 2005 Fakiren fra Bilbao
Børnejuryens 1. Pris 2005 Leeds International Film Festival For Children And Young People 2005 Fakiren fra Bilbao
Publikumspris, Unge 2005 Leeds International Film Festival For Children And Young People 2005 Fakiren fra Bilbao
2. Bedste Film, Børnejury 2005 Chicago Int. Children's Film Festival 2005 Fakiren fra Bilbao
Bedste børnefilm:
Peter Flinth
2005 Belfast Cinemagic 2005 Fakiren fra Bilbao
Speciel Omtale 2004 Lübeck, Nordische Filmtage 2004 Fakiren fra Bilbao
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Vilnius International Film Festival 03-04-2008 Fakiren fra Bilbao
Madrid International Film Festival for children and youth 12-11-2007 Fakiren fra Bilbao
Prague Febiofest, Int. Film, TV and Video Festival 22-03-2007 Fakiren fra Bilbao
Giffoni-Hollywood Festival 26-04-2006 Fakiren fra Bilbao
Riga Arsenals 18-03-2006 Fakiren fra Bilbao
Belfast Cinemagic 17-11-2005 Fakiren fra Bilbao
Oulu Int. Children's Film Festival 14-11-2005 Fakiren fra Bilbao
Chicago Int. Children's Film Festival 27-10-2005 Fakiren fra Bilbao
Mill Valley Film Festival, Film Inst. California 06-10-2005 Fakiren fra Bilbao
Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 25-09-2005 Fakiren fra Bilbao
Giffoni Film Festival 16-07-2005 Fakiren fra Bilbao
Montevideo Divercine 11-07-2005 Fakiren fra Bilbao
TIFF Kids 29-04-2005 Fakiren fra Bilbao
Kristiansand International Children's Film Festival 26-04-2005 Fakiren fra Bilbao
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 19-04-2005 Fakiren fra Bilbao
Leeds International Film Festival For Children And Young People 17-03-2005 Fakiren fra Bilbao
Montreal International Children's Film festival 26-02-2005 Fakiren fra Bilbao
Antwerpen European Youth FF of Flanders 06-02-2005 Fakiren fra Bilbao
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2004 Fakiren fra Bilbao
Amsterdam Cinekid 17-10-2004 Fakiren fra Bilbao
BUSTER 06-09-2004 Fakiren fra Bilbao
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412