Rolf Konow

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den bedste mand 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mercur 2017 Stills Tv-serie
Silent Nights 2017 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Sikke et cirkus 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Stillfotograf Tv-serie
Undercover 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Stills DK/Spillefilm
En chance til 2015 Stills DK/Spillefilm
Fassbinder - at elske uden at kræve 2015 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Norskov 1 2015 Stillfotograf Tv-serie
Sorte måne 2015 Stills DK/Kort fiktion
Den fremmede 2015 Stills DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Stills Tv-serie
En du elsker 2014 Stills DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Stills Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Stills DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Stillfotograf DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Stills DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Stillfotograf DK/Spillefilm
Antboy 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Cloud Chamber 2013 Stills Interaktive projekter
Marie Krøyer 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Stills DK/Kort fiktion
Versioner 2012 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
The Spiral 2012 Stills Tv-serie
Dreng 2011 Stillfotograf DK/Spillefilm
Beyond 2011 Stillfotograf U/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 2. stillfotograf DK/Spillefilm
Tomrum 2011 Stills DK/Kort fiktion
Junk Love 2011 Stills DK/Kort fiktion
De tre musketerer 2011 Stills U/Spillefilm
En familie 2010 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Stills DK/Spillefilm
Manipulation 2010 Stills DK/Kort fiktion
Stykke for stykke 2009 Stills DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Stillfotograf DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Stillfotograf DK/Spillefilm
Storm 2009 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III 2008 Stills DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Stills DK/Spillefilm
Gaven 2008 Stills DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Stills DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Stills DK/Spillefilm
Resident evil: Extinction 2007 Stills U/Spillefilm
Shanes verden 2007 Stills Tv-serie
Tempelriddernes skat 2006 Stills DK/Spillefilm
Hawaii 2006 Stills DK/Kort fiktion
The Black Dahlia 2006 Stills U/Spillefilm
Tryllefløjten 2006 Stills U/Spillefilm
Springet 2005 Stillfotograf DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Stills DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Stills DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Stills DK/Spillefilm
Allegro 2005 Stills DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Stillfotograf DK/Spillefilm
Resident evil: Apocalypse 2004 Stills U/Spillefilm
Dogville 2003 Stillfotograf DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Stills DK/Spillefilm
Fear X 2003 Stills DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Stills DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Stills DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Stillfotograf DK/Spillefilm
Resident Evil 2002 Stills U/Spillefilm
En sang for Martin 2001 Stillfotograf DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Stills DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Stills DK/Spillefilm
Max 2000 Stills DK/Spillefilm
Her i nærheden 2000 Stillfotograf DK/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Stillfotograf U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Stills DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Stills DK/Spillefilm
Anna 2000 Stills DK/Spillefilm
Afsporet 1999 Stills DK/Kort fiktion
Albert 1998 Stillfotograf DK/Spillefilm
De elendige 1998 Stills U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Stills DK/Spillefilm
Mor(d) i mødregruppen 1998 Stills DK/Kort fiktion
Den sidste viking 1997 Stillfotograf DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Stills U/Spillefilm
Det store flip 1997 Stills DK/Spillefilm
Wolfgang 1997 Stills DK/Kort fiktion
Breaking the Waves 1996 Stillfotograf DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Stills Tv-serie
Hamlet 1996 Stills U/Spillefilm
Lærerinden 1995 Stills DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Stills DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Stills DK/Spillefilm
Othello 1995 Stills U/Spillefilm
Nattevagten 1994 Stillfotograf DK/Spillefilm
Drengen der gik baglæns 1994 Stills DK/Kort fiktion
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Den russiske sangerinde 1993 Fotograf (plakat) DK/Spillefilm
Roser og persille 1993 Pressefotograf DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Stills DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Stills U/Spillefilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Stills Tv-serie
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Stills DK/Spillefilm
Længe leve friheden 1993 Stills Tv-film
Sofie 1992 Stills DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Stillfotograf DK/Spillefilm
Europa 1991 Stills DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Stillfotograf DK/Spillefilm
Ulvehunden 1991 Stills U/Spillefilm
Rosenkrans og Gyldenstjerne er døde 1990 Stills U/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Stillfotograf DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Stillfotograf DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Time out 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Stills DK/Spillefilm
Oviri 1986 Stillfotograf DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Stillfotograf DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Stillfotograf DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Stillfotograf DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Stillfotograf DK/Spillefilm
Een stor familie 1982 Stills Tv-serie
Jeppe på bjerget 1981 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Stillfotograf DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Stillfotograf DK/Spillefilm
Vores år 1980 Stills Tv-serie
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Stillfotograf DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Stills DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Stillfotograf DK/Spillefilm
Matador 1978 Stills Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Stillfotograf DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Stills DK/Spillefilm
Blind makker 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Stillfotograf DK/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Stillfotograf DK/Spillefilm
Per 1975 Stillfotograf DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Stillfotograf DK/Spillefilm
Flugten 1973 Stillfotograf DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Stillfotograf DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Stillfotograf DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Stillfotograf DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Stills Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412