Dansk Kulturfilm

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Forårsarbejde i roemarken 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et stykke på vej 1959 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Erik Scavenius 1958 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Norsk elv 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Korsedderkoppen 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sønderjylland i dag og i morgen 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danske kyster 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Omkring en sø i Island 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Terner 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Slottefiskeri 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kalkmalerier 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rigtige arbejdsstillinger i huset 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En borgerpligt 1953 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Høbjergning i Marsken 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Høst med segl 1952 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Landbageren 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Peter-gruppen 1952 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Grønningen på Fanø 1951 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fugleliv i vågerne 1951 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hættemåge og dværgmåge 1951 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En fanøkvinde sætter sit hovedtøj 1951 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min far har penge 1951 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Færøerne I - II 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Grindedrab i Thorshavn 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fuglefængere på Færøerne 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fiskeri og hvalfangst ved Færøerne 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongebesøget på Færøerne 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mikkel 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Argentina 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gammeldags rugbrødsbagning på en..... 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En moderne Sølvsmedie 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Køkkenet, Danmarks største arbejdsplads 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Paris på to måder 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nordsø Sild 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shakespeare og Kronborg 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En dag i radioen 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Handelsoverenskomsten mellem Argentina og Danmark 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det gaar fremad igen 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Første ruteflyver til Grønland 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hejren 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ensilering 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmark 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongen er død - Kongen leve 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bornholm - blade af jordens dagbog 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brushane og Klyde 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Isfiskeri paa Ringkøbing Fjord 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kød 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et borgerligt Ord 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Færdselsfilmen 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Susaaen 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Koen 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trækfugle ved Saltbæk Vig 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det er ikke for sent 1943 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skarven 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kampen mod Tuberkulosen 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gaa Hjem og ryd op 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kutter H 71 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sunde børn 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Heste 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Føllet 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bornholm rundt 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Staunings Bisættelse 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gammelt Metal - nye Varer 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skoven 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sølv giver arbejde 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mænd og maskiner 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Papir 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Markernes grøde 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brændsel til Vinter 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spild er Penge 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Under Straatag og Lyre 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra Forsøgslaboratoriets Arbejdsmark 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Isfuglen 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trækfugle paa Jordsand 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ungdom i arbejde 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ungdom i arbejde [lang stum udg.] 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tørveproduktionen sætter Rekord 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mellem sydfynske Sunde 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Naar Isen binder 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Billeder fra Strandengens Fugleliv 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kan de svømme? 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hørren, dens Dyrkning og Behandling 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trækul fra de gamle miner 1939 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Behændighedsøvelser i Skolen 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et Andelsmejeri 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fjerde Islandsekspedition 1936 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bornholm 1933 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412