Europa Film

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Montenegro 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kärleken 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hemåt i natten 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elvira Madigan 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jorden rundt på 80 minutter 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jens Månsson i Amerika 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Landmandsliv 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412