Miso Film

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Så længe jeg lever 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kriger 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Produktionsselskab
Dræberne fra Nibe 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Produktionsselskab
1864 - brødre i krig 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Anti 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen - teaser 2016 Produktionsselskab
Iqbal & superchippen 2016 Produktionsselskab
Dicte 3 2016 Produktionsselskab Tv-serie
Lang historie kort 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
1864 2014 Produktionsselskab Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Produktionsselskab Tv-serie
Dannys Dommedag 2014 Produktionsselskab
Dicte 1 2013 Produktionsselskab Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dicte (oversigt) 2012 Produktionsselskab Tv-serie
Peaceforce 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Produktionsselskab
Jensen & Jensen 2011 Produktionsselskab
Den som dræber 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Max Manus - Trailer 2009 Produktionsselskab
Fremkaldt 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kandidaten 2008 Produktionsselskab
Kandidaten 2008 Produktionsselskab
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Silver Mèliés 2017 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2017 Dræberne fra Nibe
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Årets Manuskript 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Dannys dommedag
Canal + Pris 2011 Clermont-Ferrand Festival Du Court Metrage 2011 Peaceforce
Robert, Bedste Originale Musik 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Kandidaten

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412