Animation Production Day 2021

Animation Production Day afholdes online den 4.-7. maj 2021 i samarbejde med Stuttgart Festival of Animated Films og søger innovative animationskoncepter til spillefilm, tv-serier, spil, mobilt indhold og transmedia. Ansøgningsfrist den 22. februar 2021.

Animation Production Day er Tysklands største forum inden for animation og skaber netværksmuligheder for producenter, finansiører, distributører og koproduktionspartnere. 

Kontakt

Signe Egemose Agger
Projektkoordinator
Tlf. +45 3374 3517
signea@dfi.dk

APD søger innovative animationskoncepter i udvikling til spillefilm, tv-serier, spil, mobilt indhold og transmedia. Projekterne skal have potentiale for brandudvikling og international koproduktion. Der kan deltages med kortfilmsprojekter, såfremt de er i udvikling i et af ovenstående formater. Der ville også kunne søges med hybrider (kombination af live action og animation).  

Animation Production Day (APD) er et samarbejde mellem Stuttgart International Festival of Animated Film og FMX – Conference on Animation, Effects, Games and Immersive Media, som afholdes simultant i Stuttgart. 

Læs mere

Ansøgningsfristen for projekter er 22. februar 2021.

Tilmeld dig her