BUSTERs branchedag: Mød målgruppen

BRANCHE. I år præsenterer BUSTER en helt ny branchedag – en syv timers tour de force i børn og unges medievaner. Branchedagen finder sted fredag den 4. oktober.

BUSTER byder i år velkommen til en ny begivenhed for branchen, der tegner et billede af, hvor børn og unge ser deres film og serier.

Mød bl.a. kulturminister Joy Mogensen, som sammen med Filminstituttets direktør Claus Ladegaard, DRs Morten Skov Hansen, børneforlag og producenter taler om, hvad branchen kan stille op over for den store konkurrent på børneindholdet nemlig YouTube. 

Filmkonsulent Lotte Svendsen deltager i en samtale med holdene bag de populære børnefortællinger om ’Hunden Ib’ og ’Vitello’ og cirkusshowet ’Cirkus Summarum’ om, hvad det er, universerne kan.

Mediekonsulent Keld Reinicke lægger vejen forbi og giver indblik i de udenlandske aktørers bestræbelser på at fange børnene; og i løbet af hele dagen inspirerer en perlerække af instruktører, spildesignere, manuskriptforfattere og producenter i helt korte sessions med forskellige erfaringer med at nå børnemålgruppen. Mød her bl.a. en af instruktørerne bag 'Ternet Ninja', Thorbjørn Christoffersen og manuskriptforfatter og instruktør bag 'Hacker' Poul Berg, når begge fortæller om deres arbejde med to af årets fineste børnefilm.

Dagen byder blandt meget andet også på besøg af målgrupperne selv, der fortæller om det indhold, der har gjort størst indtryk på dem.

Tid: Fredag den 4. oktober kl. 09.30 - 16.00
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K

Læs hele programmet og bestil billetter