Invitation til DOKDAG TO-GO #3

INVITATION. Filminstituttet afholder i november tre webinarer som erstatning for den årlige DOKDAG, der var planlagt til den 2. november. Tilmeld dig webinaret, der finder sted den 12. november kl. 9-10.15.

Klimahensyn og corona udfordrer dokumentarbranchens tradition for at rejse ud i verden og researche på historier, møde medvirkende og opdyrke personlige relationer med kolleger og investorer. Der er brug for at udvikle nye metoder til at instruere, finansiere og distribuere internationalt i en tid, hvor vi kan se frem til at rejse mindre end tidligere. Derfor inviterer Filminstituttet dokumentarbranchen til DOKDAG TO-GO, der afholdes som tre webinarer under overskrifterne 'Finansiering', 'Instruktion' og 'Distribution'.

DOKDAG TO-GO #3

Det tredje webinar 'International distribution i en ny verden og fokus på publikum' indledes med en velkomst og kort tale ved Filminstituttets direktør, Claus Ladegaard, efterfulgt af en kort introduktion til programmet ved afdelingschef Ane Mandrup. Derfra vil Filmkonsulent Frank Piasecki Poulsen føre os igennem den følgende time, hvor Executive Producer i DR Salg, Kim Christiansen, gæster studiet til en samtale om det aktuelle marked for internationalt salg og distribution af dokumentarfilm. Desuden løfter Karolina Lidin, Senior Advisor Documentary ved Nordisk Film og TV Fond, sløret for fondens igangværende undersøgelse af nordiske dokumentarfilms distribution.

I webinarets andel del flytter vi fokus til publikum. Filminstituttets lanceringskonsulenter, Mira Bach Hansen og Louise Haugstrup Jensen, fortæller om filminstituttets udviklingsprojekt ”Publikum tættere på” og det nye støtteinitiativ PublikumsFokus. Og producer Julie Friis Walenciak samt instruktør Krister Moltzen inspirerer os med, hvordan de på hver deres produktioner har formået at engagere publikum på nye måder. Og som på den årlige DOKDAG inviterer to instruktører os også inden for i deres værksted.

Arrangementet foregår virtuelt torsdag den 12. november fra 9.00 – 10.15.

Kontakt

Nikoline Riget
Projektkoordinator, New Danish Screen
Tlf. +45 21707053
nikoliner@dfi.dk

Praktisk information

Arrangementerne er forbeholdt dokumentarbranchen.

Webinarerne afvikles via Zoom, og det kræver man er logget ind som bruger med den kode, du selv har registreret dig med. Har du ikke en Zoom-profil, kan du oprette en gratis. Når du er tilmeldt webinaret, vil du modtage en seks-cifret kode, du skal bruge for at tilgå webinaret. Denne kode er en anden kode end din private Zoom-kode.

Deltagelse er gratis i år.