Nye producere til Fiktion og New Danish Screen

STØTTE. Ole Wendorff-Østergaard er ansat som producer for Konsulentordningen for spillefilm og Monica Steenberg som producer for New Danish Screen. Begge vil desuden arbejde med projekter for Public Service Puljen.

Ole Wendorff-Østergaard er netop tiltrådt stillingen som producer for Konsulentordningen for spillefilm på Det Danske Filminstitut. Ole Wendorff-Østergaard har bred erfaring med at producere, udvikle og finansiere både danske og internationale produktioner fra bl.a. Zentropa, Copenhagen Bombay, Bald Film og polske Platige Image.
 
Monica Steenberg kommer med en baggrund som producer hos Metronome, Nordisk Film og senest produktionsansvarlig hos Citizen Dane. Monica Steenberg begynder sit arbejde på Filminstituttet 1. januar 2021 som producer for New Danish Screen.
 
Både Ole Wendorff-Østergaard og Monica Steenberg vil desuden arbejde med projekter for Public Service Puljen. Begge stillinger er tidsbegrænset til fire år med mulighed for forlængelse.
 
For yderligere oplysninger, kontakt leder af Fiktionsafdelingen Marianne Moritzen på 4046 3757 eller kunstnerisk leder for New Danish Screen Mette Damgaard-Sørensen på 2012 0469.