Seminar om international finansiering, salg og markedsføring af genrefilm

INVITATION. Filminstituttets Internationale afdeling inviterer til seminar med Todd Brown, der er "Head of International Acquisitions" hos den amerikanske producent og salgsagent XYZ Films. Kom og bliv klogere på finansiering, salg og distribution af genrefilm tirsdag den 21. januar kl. 14.30-16.30.

Mød Todd Brown, stifter og redaktør af det internationale website Screen Anarchy (tidligere kendt som TwitchFilm.com), der herudover scouter efter film for den amerikanske producent og salgsagent XYZ Films, og som tidligere har arbejdet som international programlægger for genrefestivalen Austin Fantastic Film Fest.

XYZ Films har bl.a. finansieret og solgt 'Arctic' af Joe Penna med Mads Mikkelsen i hovedrollen, Anders Walters spillefilm 'I Kill Giants' og den irsk-belgisk-danske koproduktion 'Vivarium' af Lorcan Finnegan, som var udtaget til Kritikerugen i Cannes 2019.

Kom og hør mere om, hvordan du positionerer, finansierer og distribuerer genrefilm, hvordan du bedst planlægger din genrefilm-launch, samt hvilke festivaler og markeder, der er de bedste. Vi tager udgangspunkt i den dansk koproducerede film 'Vivarium'. Den danske koproducent, Alexander Brøndsted fra Ping Pong Film, vil deltage i en samtale om projektet sammen med Todd Brown.

Seminaret foregår på engelsk, og der vil være lejlighed til at stille spørgsmål.

Kontakt

Signe Egemose Agger
Projektkoordinator
Tlf. +45 3374 3517
signea@dfi.dk

Tid: Tirsdag den 21. januar 2020, kl. 14.30-16.30.
Sted: Det Danske Filminstitut, Mødelokalet Himmelskibet på 4. sal, Gothersgade 55, 1123 København K.
Tilmelding: Tilmeld dig her.
Der er et tilmeldingsgebyr på 100 kr. Tilmeldingen er bindende og sker efter først-til-mølle-princippet.
Deadline for tilmelding: Torsdag den 16. januar 2020.

Læs mere om XYZ Films: http://xyzfilms.com