Spørgemøde om ansøgning til UNIVERS

TVÆRMEDIELT. Ansøgningsfrist til UNIVERS – tværmedielle projekter til børn – er mandag den 2. september. Inden da afholdes den 20. august et spørgemøde på Det Danske Filminstitut.

DFI offentliggjorde i foråret støtteinitiativet UNIVERS. Formålet med initiativet er at fremme produktion af kvalitetsindhold til børn, der udkommer i flere formater eller på flere platforme, og som kombinerer fortællinger i traditionelle formater med fortællinger i nye formater. Et projekt skal indeholde mindst to formater, fx film, serie, spil, VR eller et interaktivt format. Målgruppen for produktionerne er børn op til 12 år.

Hvis man planlægger at ansøge til fristen den 2. september 2019, kan man komme til et spørgemøde på Det Danske Filminstitut tirsdag den 20. august kl. 14.30-16.00. 

Kontakt

Mikkel Thomassen
Producer
Tlf. +45 4061 9362
mikkelt@dfi.dk

Karen Jakobsen
Projektkoordinator
Tlf. +45 2332 9005
karenj@dfi.dk

Til mødet vil der blive introduceret til UNIVERS, og der kan stilles opklarende spørgsmål til, hvordan ansøgninger og bilag forventes udformet. Der vil ikke blive taget stilling til indholdet af konkrete ansøgninger, men vejledes generelt om ansøgningsprocedurer og forventninger til ansøgninger.

Deltagelse kræver ikke forudgående tilmelding.

Tid: Tirsdag den 20. august kl. 14.30-16.00. 
Sted: Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, mødelokalet Himmelskibet på 4. sal.

Læs mere om UNIVERS.