Om CONNECT

Det Danske Filminstituts initiativ CONNECT har fokus på unge, både som generation, som publikum og som indholdsskabere. CONNECT er et laboratorium og forum for inspiration og viden på tværs af genrer, formater, platforme og fagligheder. CONNECT dykker ned i tendenser i såvel brede som smalle ungdomskulturer og udforsker forskellige tilgange til indhold, fortælleformer og produktionsmåder til unge. 

Hensigten med CONNECT er at dele viden og styrke samarbejder på tværs af brancher og fagligheder samt at bidrage til nye tilgange til ungdomsindhold, fremtidens fortællinger, publikum og indholdsskabere.

CONNECT rummer brancherettede seminarer, workshops, tværfaglige partnerskaber og andre aktiviteter med fokus på de unge generationer.

Bidragsydere og samarbejdspartnere inkluderer DR Ung, Mangfold, Sex & Samfund, Don’t Give a Fox, Sundhedsministeriets ungepanel, Aalborg Universitet, ARKEN Museum for Moderne Kunst, Techfestival, Aller Media/Vi Unge, Gigis, SEIN, Insight Strategy Group, DR Medieforskning, Fremtidsfabrik, Ungdomsbureauet, VICE, SVT.

Har du spørgsmål, ideer eller er interesseret i samarbejde, er du velkommen til at kontakte udviklings- og projektleder Mathilde Rosendahl Philipsen på mathilderp@dfi.dk.