BIO MIN BIO i vinterferien

I BIO MIN BIO i vinterferien kan du møde Peddersen og Findus, racerbilen Lynet McQueen og en dreng der får evnerne til at udføre mirakler! Billetpris kun 25 kr.

I vinterferien kan du få varmen til tre nøje udvalgte børnefilm i BIO MIN BIO. Der vises film fra tirsdag til lørdag.

Sej racerbil 

Se 'Cars' om racerbilen Lynet McQueen, der er fuld af selvtillid. Han er nemlig på vej til det store Stempel Cup Mesterskab i Californien - og det har han tænkt sig at vinde! Men uheldet er ude allerede på vejen til Californien. Lynet kører nemlig af sporet og ender i en lille søvnig by, hvor han blandt andet møder den lækre porsche Sally, en mystisk årgang 1951 Hudson Hornet og en rusten, men pålidelig kranbil.

12-årig mirakelmager

I 'Mirakel' kan du møde 12-årige Dennis P., der har så mange problemer i sin hverdag, at han beder til Gud. En rock'n'roll-engel stiger ned fra himlen og giver ham evnen til at lave mirakler, men hvordan skal man forvalte sine magiske evner med god samvittighed?

Fisketur nytårsaften

Eller oplev to gamle kendinge i 'Peddersen og Findus: Det kattens år'. Peddersen og Findus tager på fisketur nytårsaften, men overraskes af en voldsom storm. De søger ly i en iglo, og for at holde sig varme tænker de tilbage på de sjove oplevelser, de har haft sammen.