Bloddryppende genrefilm 25.-28. september

BLODIG WEEKEND 2014. Genrefilmentusiasterne bag Blodig Weekend har sammensat et nakkehårsrejsende program. Kom til fire dages bloddryppende oplevelser i Cinemateket 25.-28. september - hvis du tør!

Genrefilms festivalen Blodig Weekend har fået vokseværk og spreder sig i år over to weekender. Den første foregår i Cinemateket 25.-28. september og den efterfølgende i CinemaxX og Grand Teatret 2.-5. oktober.

Masser af særarrangementer i Cinemateket

Se Troma-mutantklassikeren ’The Toxic Avenger’, som du aldrig har set den før, når Blodig Weekend inden filmen (som vises kl. 19.00) inviterer til en ’live-reading’ af udvalgte scener. En teaterinstruktør og tre skuespillere har fået fire dage til at arbejde med manuskriptet, og det er der kommet et råt, sjovt og anderledes teatralsk udtryk ud af. En unik mulighed for at opleve historien på en helt ny måde. Den opføres kun denne ene gang - og gad vide, om der ikke dukker et velkendt ansigt op på scenen? Opførelsen varer en lille halv time og finder sted i Asta Bar. Der er fri entré.

The Toxic Avenger: Live Reading i Asta Bar. Fredag den 26. september kl. 18.00.

Efterfølgende vises filmen 'The Toxic Avenger' med besøg af instruktør og Troma-direktør Lloyd Kaufman. Fredag den 26.september kl. 19.15.

Mød også Lloyd Kaufman når han introducerer sin punk-splattede fortolkning af Shakespeares udødelige kærlighedsklassiker 'Romeo´and Juliet'. Den gode forfatter havde for eksempel nok aldrig tænkt at Juliet skulle forvandles til et ko-monster med en kæmpe penis. Og så med Lemmy fra Motörhead som fortæller! På trods af de klassiske Troma-elementer, fik filmen dog overraskende gode anmeldelser ved premieren, og viste sig at være en film, der tiltalte et større publikum end kun de mest trofaste Troma-fans.  

’Tromeo & Juliet’ med introduktion af Lloyd Kaufman lørdag den 26. september kl. 14.00. 

Kom også og gør et sjældent køb - eller hvem ved: måske et kup? – når en række private samlere og forhandlere sætter stande op i Cinemateket lørdag den 27. september kl. 13-19. Her kommer til at være næsten alt, et genrehjerte kan begære: Film, plakater, billeder, merchandise og memorabilia. Asta Bar er åben under hele markedsdagen med drikkevarer og snacks, og der vil være signeringer ved Lloyd Kaufman og 'Kannibalmassakren'-instruktør Ruggero Deodato, som præsenterer sit hovedværk samme dag kl. 19.15.

Collectors market. Lørdag den 27. September kl. 13-19 i Asta Bar. Fri entré.

Rabatkort

Igen i år tilbyder Blodig Weekend rabatkort med 6 film for 300 kroner (gælder kun til Cinematekets visninger). Køb det i Cinematekets billetsalg allerede nu. Enkeltprisen per billet er 75 kroner.

Tid: ’Blodig Weekend’ 25.-28. september.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: online eller på tlf. 33 74 34