Gå til film i Film-X

Som noget nyt har Film-X/Cinemateket på kraftig opfordring sat et nyt spændende projekt for børn i søen: Nemlig muligheden for at GÅ TIL FILM i vores FILM-X-studier!

Vi glæder os virkelig meget til at gå spadestikket dybere i arbejdet med filmproduktion med børn i et undervisningsforløb, hvor vi rigtig kan fordybe os i filmproduktionens mange elementer.

Når du melder dig til Gå til Film, bliver du en del af et team, der passioneret udforsker de historier, vi kan skabe ved tillidsfuldt og kreativt samarbejde med film.

Vi lægger vægt på, at alle bliver hørt, føler sig godt tilpas og har det sjovt, mens vi udfolder alle de muligheder, der ligger i fortællingen af den gode historie. Undervisningen vil tage udgangspunkt i vores Film-X studier og i vores lille biograf Bio Benjamin. Vi kommer omkring rigtig mange af de facetter, der arbejdes med, når en film bygges op fra en ide til et færdigt værk.

Det primære formål med undervisningen er at give dig en bredere og dybere forståelse for filmmediet og arbejdet med de kreative produktionsprocesser i et trygt og inkluderende miljø. Vi lægger vægt på, at alle kan være med, uanset om du har været med til at lave film eller skuespil før, eller om du er helt ny på feltet. Det vigtigste er, at du har lyst og er nysgerrig efter at udforske, hvad vi kan skabe sammen med film. Og så skal du selvfølgelig bare have det vildt sjovt og hyggeligt sammen med dine nye venner. 

Skuespillerne David Owe og Marie Askehave underviser fx i stage fight og skuespilteknik.

Du får erfaring med:

  • At anvende filmens særlige virkemidler reflekteret
  • At udvikle en filmisk fortælling
  • At samarbejde på filmhold i en åben og kreativ proces
  • Udvikling - fagligt og socialt

Vi vil undervejs vise vores produktioner for hinanden i vores lille Bio Benjamin, og slutteligt på den sidste dag holde en Gallaafslutning i vores store biograf Bio Carl, hvor I kan fortælle om jeres arbejde og vise en film, I har lavet til dagen.

Du vil blive undervist af vores dygtige hold af guides, der til dagligt underviser skolerne, som besøger Film-X, samt et udvalg af professionelle kunstnere, der på hvert deres felt har markeret sig med deres talent.

 

booking

Praktiske oplysninger

Alder:

Tiltaget retter sig mod børn i alderen 10-14 år.

Perioder:

Første periode 6. sept. – 10. dec. 2021 (13 x gange á 2,5 time)

Tirsdag kl. 16:30-19:00 for 10-12 årige
Onsdag kl. 16:30-19:00 for 12-14 årige
Torsdag kl. 16:30-19:00 for 10-12 årige

Pris: 1.600,-

Booking og forespørgsler:

Vi kan kontaktes via e-mail: film-x-private@dfi.dk 

Sted:

Cinemateket/FILM-X, Vognmagergade 11, 1120 København K.