BUSTER Filmfestival for børn og unge er skudt i gang

FILMFESTIVAL. Startskuddet til Danmarks største børnefilmfestival er lydt! Der er fantastiske filmoplevelser, spændende weekendevents, koncerter og workshops på programmet – for børn, unge, og barnlige sjæle i alle aldre. BUSTER har 120 film på programmet frem til 27. september. Cinemateket viser et stort udvalg af dem.

Børnefilmsfestivalen BUSTER er skudt i gang, og forude venter en masse spændende oplevelser på det store lærred. Her er et lille udpluk af de næste dages arrangementer:

Fredag den 18. september gæster Oliver Zahle Cinemateket, hvor han fortæller om og læser højt fra sin nye bog ’Ymerdrengen.’ Bagefter vises ’Det skaldede spøgelse.’

Torsdag den 24. september kan man komme med Miso Film bag kameraet på ’Iqbal Farooq’ og høre, hvordan filmen blev til. Filmen er baseret på bogen ’Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot’ af Manu Sareen, der vil læse højst fra bogen på dagen. Derudover vil der være overraskelser fra Forlaget Carlsen.

Lørdag den 26. september byder Københavns Radiobiograf på et skræddersyet program for børn og deres forældre i Cinemateket. Københavns Radiobiograf har siden opstarten i sommeren 2013 hver måned præsenteret en radiolytning med enorm succes i en mørk biograf. Luk øjnene og slå ørerne ud – programmet bliver et herligt miks af både firserklassikere og helt nye lydproduktioner, der taler direkte til hjerte og hjerne.

Læs mere om BUSTER i Cinemateket.

Tid: 14.-27. september 2015.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K.
Billetbestilling: Cinemateket.dk og tlf. 3374 3412.