Christmas Late Night præsenterer: The Rocky Horror Picture Show!

Årets sidste Late Night disker i højtidens ånd op med en ekstra stor filmjulegave. Vi viser nemlig den uudslettelige klassiker ’The Rocky Horror Picture Show’ den 28. december med efterfølgende bar og en dj, der vender plader helt i filmens tone. Alle billetterne er for længst bestilt, men du kan købe uafhentede billetter på dagen.

Årets sidste Friday Late Night – på en TIRSDAG og omdøbt til Christmas Late Night! – byder på én af filmhistoriens største klassikere. En usleben diamant og forsinket julegave til alle transylvanians (og 'virgins') derude. Jeres trofaste Late Night crew har nemlig været hinsidan for at hente en tilpas scruffy kopi af 'The Rocky Horror Picture Show', som vi viser tirsdag den 28. december kl. 21:30.

Baren er åben og efter filmen spiller aftenens dj op til dans med Rocky Horror-hits og andre labre toner, hvor julesulet kan danses af helt i filmens ånd. På med netstrømperne og den gedigne eye liner – "and let's do the time warp"!

Uafhentede billetter

Billetterne til filmen er blevet flået væk, men der er stadig håb, hvis du vil fejre bag-jul i selskab med den spektakulære kultperle. Uafhentede billetter frigives tirsdag den 28. december, når billetsalget åbner kl. 9:30 - kig forbi og få måske snitterne i én af dem!