Cinemateket redder idyllen med lynkursus i kærlighedspleje

LOVE BUILDING. I morgen aften kan du få et kursus i parforholdsterapi, når vi inviterer til rumænsk filmaften og reception.

Hvordan genopretter man kærligheden på syv dage? Det er det store spørgsmål i denne forrygende rumænske komedie, der har været et stort hit i hjemlandet. 13 forskellige kuldsejlede par bliver indlogeret i lejren ’Love Building’ og gennemgår et ugekursus, der skal få dem til at tænke anderledes om deres partner og få kærligheden til at blomstre.

Problemet er bare at de tre psykoterapeuter, som skal lede deltagerne gennem øvelserne, er ramt af egne problemer, og den lidt for smarte lejrleder har via et reality tv-show udloddet en villa i bjergene til ’det mest succesfulde par’.

I hovedrollerne ses tre af de mest kendte ansigter i den rumænske nybølge, der igennem små ti år har budt på Cannes-succeser som ’Hr. Lazarescus sidste rejse’, ’4 måneder, 3 uger og 2 dage’ og ’California Dreamin´’.

’Love Building’ bliver præsenteret i samarbejde med Den Rumænske Ambassade som en del af Romanian Cultural Days in Copenhagen (16. – 22. juni). Reception i Asta Bar efter filmen.

Tid:
 ’Rumænsk filmaften’. Torsdag 19. juni kl. 19.15.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online eller på tlf. 33 74 34 12