Cinemateket runder 25.000 følgere på Facebook

CINEMATEKET har en meget aktiv Facebook-side. Hver uge kommer flere til, og i dag ramte vi 25.000. Nr. 25.000 hedder Heydi Vásquez. Hun beskriver sig selv som ”en stor filmelsker” – så hun blev glad, da Cinemateket forærede hende et års medlemskab.

Cinematekets Facebook-følger nr. 25.000 er 38 år og kommer fra Den Dominikanske Republik. Hun arbejder i den københavnske modebranche bl.a. som indehaver af lala Berlin Store i København. Og så er hun vild med film.

Sidst Heydi Vásquez var i Cinemateket, så hun ’The Dance of Reality’ af Alejandro Jodorowski. Det var sidste år under CPH PIX. Nu glæder hun sig til at se Lisandro Alonsos ’Jauja’ i den kommende weekend. Og over de kommende uger planlægger hun at se filmene i Rainer Werner Fassbinder-serien.

Filmelskerens yndlingsfilm

Det er kun hårdt presset, at hun udnævner sin yndlingsfilm; ”Der er mange exceptionelle film”, som hun siger. ”Hvis jeg skal vælge én, må det blive ’In the Mood for Love’ af Wong Kar Wai. Den er virkelig smuk og poetisk. Følelsen af længsel og ensomhed, de dybe farver og lyset, musikken og Mrs. Chans smukke kjoler gør dig åndeløs”.

I sandhed en stor filmelskers ord. Derfor glæder det os, at Heydi Vásquez fra i dag er den glade indehaver af et medlemskab til Cinemateket. Vi håber, der venter hende mange gode filmoplevelser.

Find Cinematekets Facebookside og gør som Heydi Vásquez og se ’Jauja’ og serien ’Rainer Werner Fassbinder - Kærlighed uden krav’:

Tid: ’Jauja’ vises lørdag 23. maj kl. 16.30 og søndag 24. maj kl. 14.00 og 21.30. Serien ’Rainer Werner Fassbinder - Kærlighed uden krav’ vises 30. maj-20. juni. 
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: cinemateket.dk og tlf. 3374 3412