CPH:DOX på falderebet

SIDSTE UDKALD. Årets CPH:DOX lakker mod enden. I weekenden er der mulighed for at opleve de film, som man bare ikke vil misse.

Le Joli Mai
Chris Marker skabte med ’Le Joli Mai’ et komplekst billede af 60’ernes Paris. Marker spørger – med en drivende nysgerrighed – tilfældige mennesker om deres syn på samfundet og dem selv. Det er en film, der emmer af forår og opbrud.
Lørdag 16. november 21.00.

The Filmballad of Mamadada
Baronnese Elsa von Freytag-Loringhaven var en unik og grænseoverskridende excentriker. Feminist, dadaist, lesbisk, proto-punker og provokatør i ét. ’The Filmballad of Mamadada’ er et filmisk fantomportræt af baronessen lavet af 50 forskellige kunstnere.
Lørdag 16. november kl. 21.15.

La Ultima Pelicula
’La Ultima Pelicula’ er et kalejdoskopisk film-trip om jordens og celluloidfilmens endeligt. Filmen er næsten umulig at genfortælle, men den kan bedst beskrives som ét langt apokalyptisk delirium.
Søndag 17. november kl. 21.15.

Computer Chess
Filmen ’Computer Chess’ er skabt som en dokumentarfilm om en flok computer-nørder, der i starten af 80’erne mødes på et motel til en turnering i…. skakprogrammer! Instruktøren Andrew Bujalski rekonstruerer tidsånden perfekt. Helt ned til frisurer og brille-mode.
Søndag 17. november kl. 21.45. Tid: Torsdag 7. november til søndag 17. november.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online eller på tlf. 33 74 34 12