CPH:DOX: Særligt i Cinemateket

DOKUMENTARFILMFEST. 5. november skydes årets CPH:DOX i gang med et overvældende program af dokumentarfilm fra hele verden, fester, udstillinger, debatter, masterclasses, seminarer og masser af skæve events’. Cinemateket lægger hus til både kunsttalks og morgenfilmvisninger - og så kan vores medlemmer komme til CPH:DOX med rabat.

Rabatter under CPH:DOX

Er du vild med dokumentarer, vil du glæde dig over CPH:DOXs store udvalg over de kommende ti dage. Og er du medlem af Cinemateket, er der endnu mere at glæde sig over: Medlemmer af Cinemateket tilbydes nemlig næsten 50% rabat på alle ordinære CPH:DOX-forestillinger i Cinemateket. Er du ikke allerede medlem, er det nemt at blive det i vores billetsalg eller på vores website. Studerende og pensionister får 20 % rabat på ordinære forestillinger i Cinemateket indtil kl. 17.

Morgenvisninger

Under CPH:DOX er der noget for de morgenfriske i Cinemateket. Den 10., 12. og 14. november starter vi forestillinger fra 9:30. Så grib en kop kaffe og nyd f.eks. 'Et Hjem i Verden' om det 10-årige asylbarn Magomed, 'Harlan County U.S.A', der kaldes en af filmhistoriens bedste amerikanske dokumentarfilm og 'The Death of J.P. Cuenca' om identitetstyveri.

Art talks

Dertil danner Cinemateket rammen om en række talks i serien ART:FILM. Bliv f.eks. klogere på Harvards revolutionerende Sensory Ethnography Lab, til en samtale om krydsfeltet imellem film, kunst og forskning til 'ART:FILM / Masterclass: Lucien Castaing-Taulor & Véréna Paravel'. Eller mød kunstnerne Bartana, Louis Henderson og Samson Kambalu i en samtale med Jacqui Davies til ’ART:FILM – The Intersection Between Performance Art and Non-fiction Cinema’. Begge den 13. november.

Det samlede program kan ses i CPH:DOX’s programavis, som bl.a. kan afhentes i Cinemateket samt på cphdox.dk Tid: 5. -15. november 
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K og andre Københavnske biografer
Billetbestilling: Cinemateket.dk og Tlf. +45 3374 3400