Debat, film og fernisering: Mød Peter Aalbæk og Politiken-tegner

MULTIOPLEVELSE. I anledning af tegneseriemager Thomas Thorhauges nye bog 'Det sidste ord' byder Cinemateket torsdag den 1. marts på kulørt debat - efterfulgt af dokumentarfilm, fernisering, vin og snacks.

Tegneren Thomas Thorhauge, kendt fra Politiken, har skabt en stribe underfundige, vilde og morsomme miniaturefortællinger på baggrund af autentiske citater fra filmens store stjerner.

Med Gibson på druk og Bergman på das

Thorhauge går med Mel Gibson på druk og Ingmar Bergman på das, med Elisabeth Taylor på twitter og Orson Welles på de billige rækker. Tegningerne udkommer nu i bogen 'Det sidste ord', der er en hyldest til filmen og dens store personligheder.

Mød Thorhauge og Aalbæk Jensen i Cinemateket

Arrangementet i Cinemateket den 1. marts kl. 17 byder på en introduktion ved filmlektor og forfatter Peter Schepelern, som har skrevet efterord til 'Det sidste ord', og en samtale mellem Thomas Thorhauge og Zentropas Peter Aalbæk Jensen om tilværelsen og filmbranchens store gåder.

Herefter viser vi kl. 17.45 den kritikerroste dokumentarfilm 'The Kid Stays in the Picture' om Robert Evans, stjerneproduceren bag prominente film som 'The Godfather', 'Chinatown' og 'Rosemary's Baby'. Endelig er der fernisering i Asta Bar, som i anledning af den nye bog udstiller billeder fra 'Det sidste ord' og byder på vin og snacks.

Tid: Torsdag den 1. marts kl. 17.00 
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online og på tlf. 3374 3412