Depeche Mode - ny koncert- og samtalefilm

ELEKTROPOP-KONGER i Berlin. Oplev Depeche Mode live i den tyske hovedstad – og hør dem tale ud om deres særlige tyske forbindelse i samtale med instruktøren og superfotografen Anton Corbijn i filmen 'Live in Berlin' i Cinemateket fredag den 18. december. Bar inden filmen.

Depeche Mode har altid haft et særligt forhold til Tyskland. I Kraftwerks og synthpoppens fødeland var publikum mere åbne og lydhøre over for de elektroniske britiske eksperimentalisters projekt end andre steder. Særligt da bandet først i 80’erne skiftede kurs og musikken blev mørkere og hårdere. Gruppen turnerede flittigt i vest - og i øst - og opbyggede gennem årene en solid fanbase på begge sider af Berlinmuren.

Relationen er tydelig i 'Live in Berlin', optaget over to koncerter i november 2013 af instruktøren og 'husfotografen' Anton Corbijn, som har fulgt Depeche Mode gennem det meste af karrieren, og som ligeledes står fadder til turnefilmen '101' (1989).

Setlisten begynder med ’Welcome to My World’ og slutter med ’Goodbye', og mellem numrene snakker Corbijn med de tre faste medlemmer Martin Gore, Dave Gahan og Andy Fletcher – filmet i Corbijns karakteristiske sort-hvide stil. Samtaler der kredser om såvel livet som performer, inspirationskilder og den nære forbindelse til Tyskland.

Der er bar før filmen fra 20.00 og Depeche Mode på pladetallerkenen.

Tid: Fredag den 18. december kl.21.30. Bar fra k. 20.00.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K
Billetbestilling: Cinemateket.dk og tlf. 3374 3400