Ekstrem snigpremiere - oplev ’127 Hours’ i Cinemateket

Danny Boyles nyeste film er et nervepirrende drama om en outdoor-entusiast, der må gribe til ekstreme metoder, da hans arm fanges under en stor sten. Kom til eksklusiv snigpremiere på årets mest omtalte outdoor-film torsdag den 2. december.

Den Oscar-belønnede instruktør Danny Boyle, der står bag ’Trainspotting’ og ’Slumdog Millionaire’, har en spritny film på plakaten: adventurefilmen ’127 Hours’. Cinemateket og Danish Adventure Film Festival giver dig en eksklusiv mulighed for at opleve tidens mest omtalte outdoor-film, når der er snigpremiere den 2. december kl. 16.30.

Filmen er baseret på en sand historie om den unge outdoor-entusiast Aron Ralston, der drager ud i Utahs klippelandskab. En enorm sten falder ned over Ralstons arm, og det er umuligt for ham at komme fri. Efter fem dages fangenskab ved han, at der kun er én mulighed, hvis han skal rede sig selv: at amputere sin egen arm.

Danish Adventure Film Festival

Take the outdoor to the indoor! D.A.F.F. er tilbage 2. – 5. december med 25 film, der indfanger alt fra faretruende ekspeditioner til adrenalinpumpende action. Vi er stolte over at kunne præsentere et fantastisk program - fire dage med de bedste adventurefilm, hvoraf mange har høstet priser verden over.

D.A.F.F. er for alle, der elsker - og lader sig inspirere af - eventyret, mødet med naturen, andre kulturer, adrenalin, spænding og den gode fortælling.