Funny Bones i marts - 'Kung Fu Hustle'

SPOOF! Onsdag 26. marts byder Cinemateket velkommen til endnu en Funny Bones-aften. Der vil være rig mulighed for at grine, når vi viser Stephen Chows spoof 'Kung Fu Hustle'.

Spoof-film er film, der parodierer genretræk og ikke mindst klichéer. Stephen Chows 'Kung Fu Hustle' spoofer film som ‘The Matrix’, ‘Kill Bill’ og ‘Tiger på spring, drage i skjul’. Genre-satire + CGI-trylleri = fladpandet action-morskab, når det er mest intelligent! Vi befinder os i 1940’ernes Kina. Plattenslageren Sing (Stephen Chow) og hans buttede buddy scorer håndører ved at udgive sig for det frygtede Økseslæng, og denne fidus virker fremragende, lige indtil de ramler ind i det rigtige Økseslæng.

Det aparte møde finder sted i slumkvarteret Svinestien, hvor Økseslænget har travlt med at vandalisere – i hvert fald indtil slængets blodtørstige leder skruer så meget op for ondskaben, at Svinestiens slumbeboerne (inkl. nogle pensionerede kung fu-mestre!) får nok og gør oprør. Altså en fortælling om revolution og undertrykkelse? Njaaa, historien er nok mest en undskyldning for at kunne affyre et hongkong’sk filmfestfyrværkeri, hvor de flyvende kung fu-kinesere, cirkelsparkende viceværter og uhørt platte optrin kappes om at forlyste tilskueren.

Tid: ’Funny Bonesi marts: Kung Fu Hustle’. Onsdag 26. marts kl. 19.00.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Online eller på tlf. 33 74 34 12