Giv filmoplevelser i julegave!

GAVEKORT & BUTIK. Få klaret julegaveindkøbene, når du alligevel er i Cinemateket i december. Butikken byder på et stort udvalg af nye DVD-titler og bøger, og i billetsalget står vi klar til at udskrive gavekort, der f.eks. kan bruges i butikken eller til et medlemskab af Cinemateket. Frem til jul giver vi en fribillet til Cinemateket, hvis du køber gavekort for mere end 150 kr.

Det er ikke altid lige let at komme på julegaveideer. Endnu en gryde til skabet eller én til skjorte til bunken? Hvad med at give en oplevelse i julegave? Eller mange oplevelser? En mulighed for at få adgang til hele verdens filmskat? Et gavekort til Cinemateket kan bruges både til varer i vores butik, til biografbilletter eller til et medlemskab. Frem til jul giver vi en fribillet til Cinemateket, hvis du køber gavekort for mere end 150 kr.

Har du en bestemt filmbog eller DVD i tankerne, er der gode chancer for, at den findes i vores butik. Husk at du også kan købe online via vores webshop.

Gavekort sælges direkte i billetsalget i et fint omslag med en lille gave fra vort billedarkiv. Du kan også købe online – vi modtager bestillinger frem til 22. december kl. 12.00 og håber, at Post Danmark bringer ud inden jul. Gavekort kan sendes direkte til modtager eller til køber.

Medlemskaber kan også købes direkte på nettet (klik under ’Nyt medlem’) – der sendes direkte besked til modtager. Husk at du skal kende modtagers mailadresse! 


Sted:
 Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: cinemateket.dk og tlf. 3374 3412.