Indonesisk stjerneinstruktør i Cinemateket

Indonesisk Film Festival er stolte over at kunne præsentere Garin Nugroho – et af de største navne i indonesisk film. Han introducerer sin film ’Under the Tree’ tirsdag den 12. oktober.

På tirsdag kan du møde filminstruktør Garin Nugroho i Cinemateket. Han er en af Indonesiens største filminstruktører og manden bag tre af filmene i Indonesisk Film Festival, som løber af stablen i Cinemateket i oktober. Denne aften (kl. 19.00) introducerer han sin film ’Under the Tree’.  En magisk-realistisk historie om tre gravide kvinder på Bali, der kombinerer billedskøn æstetik, overjordisk koreografi og jordnære problematikker.

Filmsucces og reception

Samme aften kl. 21.00  inviterer filmfestivalen og Den Indonesiske Ambassade på reception i Asta Bar, inden der kl. 22.00 er gallavisning på ’Laskar Pelangi – the Rainbow Troops’. Filmen er den største indonesiske filmsucces nogensinde og introduceres af Formand for Dansk Film Akademi, Kim Magnusson og Abdul Rahman Saleh, Indonesiens ambassadør i Danmark.

Programændringer


Der er følgende ændringer i forhold til det trykte program:
’Under the Tree’ vises tirsdag d. 12. kl. 19.00 (i stedet for ’The Gathering’) – med intro ved Garin Nugroho.
’The Gathering’ tirsdag d. 19. kl. 21.30.
Søndag d. 17. kl. 16.45 udgår filmen ’Cin(t)a’. I stedet er vi meget glade for at kunne præsentere ’Opera Jawa’ (Garin Nugroho, 2006), som instruktøren netop har bragt med til Danmark.