Mikrobryggerier i flaske og på film

ØLAFTEN. Cinemateket byder på en fuldendt aften med øl og film! Først ølsmagning ved det fremadstormende danske bryggeri To Øl. Bagefter 'Drinking Buddies' - den første amerikanske film, der foregår på et mikrobryggeri. Arrangementet foregår onsdag den 4. november kl. 18.00. Billetter skal hentes senest den 1. november.

Bryggeriet To Øl udspringer af samarbejdet mellem to venner i fysiktimerne på Det Fri Gymnasium på Nørrebro, hvor Mikkel Borg Bjergsø fra den internationalt ansete ølproducent Mikkeller var fysiklærer. Medgrundlægger og brygger Tore Gynther fortæller om bryghusets historie og introducerer de specielt udvalgte øl, som serveres til smagningen – øltype, malt, humle, bitterhed osv. Introduktionen til arrangementet 'Film og ølsmagning' begynder kl. 18.00, onsdag den 4. november og følges naturligvis op af nøje udvalgt film. 

Aftenens film 'Drinking Buddies' er en finurlig amerikansk independent-produktion med en vidunderlig friskhed og smittende god kemi - lige som dét det hele handler om, nemlig det ravgule øl. Skulle man blive tørstig undervejs i filmen, kan vi oplyse, at det er tilladt at medbringe øl i salen. 

Samlet billetpris: 145 kr. (125 kr. for medlemmer af Cinemateket). Reserverede billetter skal afhentes i billetsalget senest den 1. november.

Tid: Onsdag den 4. november kl. 18.00.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.
Billetbestilling: Cinemateket.dk og Tlf. +45 3374 3400