Mød Jørgen Leth

Mød Jørgen Leth i samtale med Frank Esmann om bogen ’Haiti: Kuppet – Faldet – Katastrofen’. I Filmhusets Film- & Boghandel onsdag den 28. april kl. 17.00

Hvordan fortælle om ”det, der skete”?

Filminstruktøren og forfatteren Jørgen Leth har været tavs siden jordskælvet ramte Haiti i januar. Nu får han stemme: I bogen begynder Leth ved katastrofen: Haiti står ved År Nul, jordskælvet har gjort rent bord, og fortiden er dækket af støvet fra murbrokkerne. Leth kigger tilbage, og vi får hans reportager fra et turbulent land gennem to årtier.

Leth og Esmann

Journalisten og forfatteren Frank Esmann og Jørgen Leth arbejdede tæt sammen som korrespondenter i Haiti i 1990’erne. I løbet af 2009 lavede forfatterparret en radioserie hvor de sammen rejste tilbage til Haiti – på sporet af fortidens fælles oplevelser og på jagt efter årsagerne til befolkningens ulykke i et af verdens fattigste lande.

Nu mødes de igen, den her gang i København, i Filmhusets Film- & Boghandel onsdag den 28. april kl. 17.00, med hver deres oplevelser af det store jordskælv, der ramte Haiti i januar 2010.

Bogen kan købes i Filmhusets Film- & Boghandel for 299 kr.