Skrupskøre eventyr i børnehøjde

Masser af skønne filmfortællinger for de mindste i Cinemateket i november. Vi tager på eventyr med skrupskøre Madicken i Bio Min Bio, og følger bl.a. nysgerrige Alfons Åberg i Børnebiffen.

Astrid Lindgrens fantastiske børnebøger har forenet generationer gennem årtiers højtlæsning ved sengekanten. Fra Emil til Ronja over Pippi. Vi har grint, grædt og gyst over Lindgrens unikke evne til at ramme barnet i os alle.

I BIO MIN BIO tager vi i novemeber med den skrupskøre Madicken på eventyr. Madicken er en lille syv-årig pige med et meget stort hjerte. For drengen Abbe vil hun gøre alt – tilmed skaffe ham en plads ved siden af piloten til flyveopvisningen. Omvendt kan Madicken simpelthen ikke klare uretfærdige og snobbede mennesker.

"Du er skrupskør Madicken," siger hendes lillesøster. "Det har du altid været." Filmen er med dansk tale. Entré 25 kr.

Børnebiffen - eventyr for de mindste

Børnebiffen er Cinematekets børnebiograf. Her viser vi hver torsdag til lørdag - samt hver anden søndag - film for børn i alderen 3-12 år. Der er gratis adgang. I november kan man bl.a. se nysgerrige Alfons Åberg på afveje, samt opleve Peter Frödin på slap line i ’Pip og Papegøje´, hvor ham spiller flere roller på én gang.

For flere eventyr i børnehøjde læs mere under Børnebiffens november-program.

Billetter kan bestilles i Cinematekets billetsalg, Gothersgade 55, tlf. 3374 3412. Online bestilling på cinemateket.dk.