Star Trek-maraton - space-nostalgi for fuld skrue


Søndag den 31. maj opfordrer vi publikum til at komme festklædte, når Cinemateket holder Star Trek-maraton med tre af de klassiske biograffilm fra kl. 14.30 og frem.

Vi byder på fine præmier til de flottest udklædte inden aftenens sidste film. Det er dog intet must at komme i scifi-ornat. Uanset forudsætninger bliver du klædt lidt bedre på, når specialisterne Nicolas Barbano og Johan Albrechtsen introducerer dagens tre film. De to vil fortælle om filmenes og tv-seriernes samspil, om Star Trek-franchisen - og om fankulturen.

DAGENS PROGRAMKl. 14.30: 'Star Trek' (1979). Kl. 17.45: 'Rejsen tilbage til Jorden' (1986). Kl. 20.45: 'Star Trek: First Contact' (1996). Mellem visningerne byder forening trekkies.dk på gratis fanzines og forfriskninger. Der vil også være mulighed for at købe sandwiches.

OM FOREDRAGSHOLDERNENicolas Barbano er forfatter, filmanmelder og filmproducent og har bl.a. skrevet bogen 'Star Trek - verdens populæreste sf-serie' (1990), der blev nomineret til en SFC-pris som årets bedste fagbog.Johan Albrechtsen er skribent for det danske filmwebsite Filmz og arbejder som filmklipper. Han er desuden redaktør for Trekkies.dk's medlemsblad, Subspace.Billetter købes særskilt til de tre film - bestil på 3374 3412. Pris: 65 kr. (40 kr. for Cinematekets medlemmer)Læs mere om Star Trek-maraton.Billetter kan bestilles i Cinematekets billetsalg, Gothersgade 55, tlf. 3374 3412. Online bestilling på cinemateket.dk.