Udsolgt hos Babette – men hun har sat flere gryder over!

Cinematekets gastronomiske særarrangement 'Babettes gæstebud - film og luksusmiddag' den 1. marts er udsolgt. Men gentages nu 2. marts!

Rigtig mange haft drømt om at smage det overdådige festmåltid, som franske Babette serverer for beboerne i det lille missionske fiskersamfund i Karen Blixens fortælling og Gabriel Axels Oscar-vindende film 'Barbettes gæstebud'. I hvert fald er alle billetter forudbestilt til Cinematekets gastronomiske event

'Babettes gæstebud - film og luksusmiddag' den tirsdag 1. marts. Mange håbefulde henvendelser har nu fået Cinemateket til at gentage arrangementet onsdag den 2. marts.

”Det er dejligt for os, at interessen følger med, når vi tænker stort,” siger områdedirektør Jacob Buhl Vestergaard. ”Og noget i denne skala har vi mig bekendt ikke prøvet før. Det bliver spændende!”

Den oprindeligt programsatte Babette-aften finder sted tirsdag den 1. marts med filmstart kl. 18.00 og er komplet booket. Men den gentages nu onsdag den 2. marts med filmstart kl. 17.30. Filmen varer små to timer, og middagen finder sted efterfølgende.

Menu: Blinis Demidoff med kaviar, vagtler i sarkofag med foie gras og trøffelsauce, oste fra Auvergne og baba-formkage med rom og frisk glaseret frugtsalat – altsammen serveret som deluxe-menu i Restaurant SULT. Skildpaddesuppen fra Blixens og Axels fortælling er ændret til en suppe kogt på kalvehoved, da skildpadder som bekendt er fredede! 

Samlet pris: 699 kr. ekskl. drikkevarer eller 898 kr. inkl. vinmenu (et glas Cremant de Bourgogne, et glas portvin og to glas husets vin). Begge typer billetter bestilles i Cinematekets billetsalg. Afhentningsfrist: 24. februar.

Tid: 1. marts kl. 18.00 og 2. marts kl. 17.30.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55
Billetbestilling: Cinemateket.dk eller tlf. +45 3374 3400.