Vinderen af 4 billetter til Brunch-Bio er fundet

KONKURRENCE. Der var stor interesse for at deltage i vores konkurrence til Kulturnatten. Og budene på, hvor mange film, Cinemateket viste i 2014, var mange og varierede. Men én deltager var blot syv filmtitler fra det rigtige tal. Her kan du se, om det var dig - og hvad svaret var.

Budene på, hvor mange forskellige film, der blev vist i Cinemateket i 2014, spændte vidt fra blot seks til 4.444. Sandheden skal findes derimellem: Vi viste i 2014 hele 1.113 forskellige film! Nye og gamle film fra hele verden - og på tværs af genrer. Festivalfilm, børnefilm og særarrangementer med oplæg eller mad og drikke. Kort sagt, noget for enhver smag.

Én deltager kom imponerende tæt på det rigtige svar: Nynne gættede på 1.120 og er dermed vinderen af fire billetter til Brunch-Bio, der både består i fire biografbilletter og fire gange brunch i Restaurant SULT. Stort tillykke til Nynne!

Alle deltagere skal have tusinde tak for deres gæt. Hvis du ikke vandt, men ikke vil gå glip af en Brunch-Bio-oplevelse, kan du læse om den lige her. Vi håber at se jer snart igen i Cinemateket.