FILM-X arrangementer for voksne

Få en sjov og anderledes oplevelse med fokus på kreativitet og samarbejde i Cinemateket. Foto: Robin Skjoldborg
Cinematekets filmstudier FILM-X giver jer muligheden for at se hinanden i nye roller, når I samarbejder omkring at lave en film.

I Film-X tilbyder vi teambuilding, polterabend og forløb for private grupper, der gerne vil have en sjov, fælles oplevelse med film som omdrejningspunkt - og en film I kan gemme som et fælles minde.

Forløbene indeholder:

  • Produktion af en kortfilm
  • En FILM-X guide, der hjælper jer igennem det hele
  • 'Premiere' på jeres kortfilm
  • Filmen med hjem på et link

Forløbene kan enten bookes som et to-timers forløb i FILM-X Studie 5-8 med plads til 3-10 personer eller et 2,5-timers forløb i FILM-X Studie 1-4 for op til 28 personer.

Teambuilding

Trænger afdelingen eller projektgruppen til at blive rystet sammen eller til at arbejde med et fælles projekt, der har et andet afsæt end de kendte rutiner? Uanset om I kommer for at hygge jer eller for at få nye faglige input, er filmproduktion en oplagt ramme om at skabe et kreativt produkt i fællesskab. I kan på forhånd tale med os om mulighederne og jeres individuelle ønsker til fagligt indhold.

Teambuildingforløb i Cinemateket er bygget op omkring et holdarbejde, hvor man skaber en film af omkring 2 minutters varighed. Man arbejder 3-6 personer sammen og fordeler sig i rollerne som instruktør, fotograf og skuespiller. 

Filmholdet udvikler en handling ud fra en valgt baggrundsfilm, historien øves og filmes. I klipningen suppleres billedsiden med ekstra indklipsbilleder, og der tilføjes effektlyd, dialog og musik.

Se filmen nedenfor, hvor et hold er på teambuilding.

Polterabend og sociale arrangementer for voksne

I vores studier kan I prøve kræfter som både manuskriptforfatter, instruktør, skuespiller, fotograf og klipper. Vores FILM-X guider hjælper jer igennem forløbet. Når I er færdige, afholder vi 'premiere' på jeres film, og ser den på stort lærred og fejrer dagen med et glas bobler.

Efterfølgende får I et link med jeres film med hjem til minde om dagen - og måske som en helt særlig hilsen til bruden / gommen.

For en god ordens skyld vil vi gøre opmærksomme på, at alle polterabends holdes i en sjov, hyggelig og sober tone. Oplever vi det anderledes, bliver arrangementet øjeblikkelig stoppet, og der refunderes ikke.

Booking

Skriv til film-x-private@dfi.dk for at booke et forløb i FILM-X.

Praktiske oplysninger

Åbningstider

Forløb i Studie 1-4:
Tirsdag-torsdag kl. 16-21
Fredag kl. 13:30 - 21
Lørdag-søndag kl. 16-21.

Forløb i Studie 5-8: 
Tirsdag-fredag kl. 9-21, lørdag kl. 16-21, søndag kl. 16-19.30.

Varighed

Forløb i Studie 1-4: 2,5 timer.
Forløb i Studie 5-7: 2 timer.

Deltagere

Forløb i Studie 1-4: Op til 28 personer.
Forløb i Studie 5-7: 3-10 personer.

Pris for teambuilding

Forløb i Studie 1-4 (med 2 FILM-X guider): 5.200 kr. ekskl. moms.
Forløb i Studie 5-8 (med 1 FILM-X guide): 2.800 kr. ekskl. moms.

Pris for polterabend / sociale arrangementer for voksne

Forløb i Studie 1-4 (med 2 FILM-X guider): 2.600 kr. inkl. moms.
Forløb i Studie 5-8 (med 1 FILM-X guide): 1.300 kr. inkl. moms.

Betaling via faktura senest 14 dage i forvejen. Aflysninger eller ændringer af deltagerantal kan ske uden beregning indtil 14 dage før besøget, herefter er bookingen bindende.

Mad og drikke

Restaurant SULT kan levere forplejning skræddersyet til jeres behov enten før eller efter filmforløbet. Forplejning aftales direkte med Restaurant SULT.

Ring til SULT: 33 74 34 17
Email SULT: sult-rest@meyers.dk