Teambuilding i Cinemateket

Styrk jeres relationer og samarbejde med teambuilding i Cinemateket. Foto: Robin Skjoldborg
Styrk jeres relationer og samarbejde med underholdende og inspirerende teambuilding i vores FILM-X-filmstudier.

Trænger afdelingen eller projektgruppen til at blive rystet sammen eller til at arbejde med et fælles projekt, der har et andet afsæt end de kendte rutiner? Uanset om I kommer for at hygge jer eller for at få nye faglige input, er filmproduktion en oplagt ramme om at skabe et kreativt produkt i fællesskab.

Teambuildingforløb i Cinemateket er bygget op omkring et holdarbejde, hvor man skaber en film af omkring 2 minutters varighed. Man arbejder 3-6 personer sammen og fordeler sig i rollerne som instruktør, fotograf og skuespiller. 

Filmholdet udvikler en handling ud fra en valgt baggrundsfilm, historien øves og filmes. I klipningen suppleres billedsiden med ekstra indklipsbilleder, og der tilføjes effektlyd, dialog og musik.

Besøget afsluttes med en fælles premiere, hvor I kan se jeres film på stort lærred. Filmen får I med jer på et link som et sjovt minde om dagen og dokumentation af jeres fælles indsats.

Filmfagligt oplæg

Ønsker I et filmfagligt fokus, kan I vælge at starte med et undervisningsoplæg, hvor vi gennemgår nogle filmklip og ser på klassiske filmiske virkemidler. Oplægget er en inspiration til de film, der efterfølgende skal produceres. Tal med os om mulighederne og jeres individuelle ønsker til fagligt indhold.

Booking

Skriv til film-x-private@dfi.dk for at booke teambuilding-forløb i FILM-X

Praktiske oplysninger

Åbningstider

Forløb i Studie 1-4:
Tirsdag-torsdag kl. 16-21
Fredag kl. 13:30 - 21
Lørdag-søndag kl. 16-21.

Forløb i Studie 5-7: 
Tirsdag-fredag kl. 9-21, lørdag kl. 16-21, søndag kl. 16-19.30.

Varighed

Forløb i Studie 1-4: 2,5 time.
Forløb i Studie 5-7: 2 timer.

Deltagere

Forløb i Studie 1-4: Op til 28 personer.
Forløb i Studie 5-7: 3-10 personer.

Pris

Forløb i Studie 1-4 (2,5 time, 2 guider, op til 28 deltagere): 5.200 kr. ekskl. moms.
Forløb i Studie 5-7 (2 timer, 1-2 guider, op til 10 deltagere): 2.800 kr. ekskl. moms.

Betaling via faktura senest 14 dage i forvejen. Aflysninger eller ændringer af deltagerantal kan ske uden beregning indtil 14 dage før besøget, herefter er bookingen bindende.

Mad og drikke

Restaurant SULT kan levere forplejning skræddersyet til jeres behov enten før eller efter filmforløbet. Forplejning aftales direkte med Restaurant SULT.

Ring til SULT: 33 74 34 17
Email SULT: sult-rest@meyers.dk