Teambuilding i Cinemateket

FILM-X - Teambuilding
Styrk jeres relationer og samarbejde med teambuilding i Cinemateket. Foto: Robin Skjoldborg
Trænger afdelingen eller projektgruppen til at blive rystet sammen eller til at arbejde med et fælles projekt, der har et andet afsæt end de kendte rutiner? Uanset om I kommer for at hygge jer eller for at få nye faglige input, er filmproduktionsprocessen en oplagt ramme om at skabe et kreativt produkt i fællesskab.

Teambuildingforløb i Cinemateket er bygget op omkring et holdarbejde, hvor man fremstiller en film på 1-2 minutter. Man arbejder 3-7 personer sammen og fordeler sig i rollerne som instruktør, fotograf og skuespiller. 

Filmholdet udvikler en handling ud fra en valgt baggrundsfilm, historien øves og filmes. I klipningen suppleres billedsiden med ekstra indklipsbilleder, og der tilføjes effektlyd, dialog og musik.

Besøget afsluttes med en fælles premiere. Filmen får I med jer på dvd eller link som et sjovt minde om dagen og dokumentation af jeres fælles indsats.

Styrk jeres relationer og samarbejde med teambuilding i Cinematekets Leg med film-område

Filmfagligt oplæg

Ønsker I et filmfagligt fokus, kan I vælge at starte med et undervisningsoplæg, hvor vi gennemgår nogle filmklip og ser på klassiske filmiske virkemidler. Oplægget er en inspiration til de film, der efterfølgende skal produceres. Tal med os om mulighederne og jeres individuelle ønsker til fagligt indhold.

Kontakt

Karina de Freitas Olesen
Koordinator, Børn og unge
Tlf. +45 3374 3597
karinadfo@dfi.dk

Praktiske oplysninger

Tid og varighed
Leg med film-studierne: Hele Cinematekets åbningstid. Varighed: 2 timer
FILM-X-studierne: Hverdage fra kl. 16:00. Varighed: 2½ time

Kapacitet
Leg med film-studierne: Op til 10 personer
FILM-X-studierne: Op til 28 personer

Pris

Leg med film-studierne
2.800 kr. ekskl. moms

FILM-X-studierne
5.200 kr. ekskl. moms 

Forplejning
Restaurant SULT kan levere forplejning skræddersyet til jeres behov enten før eller efter filmforløbet. Forplejning aftales direkte med Restaurant SULT.