Walter & trofast og andre herlige modellervoksfigurer i efterårsferien

I efterårsferien - 15.-23. oktober - byder vi på et stort program fra Aardman Animations, der er synonym med skæv animation og intelligent underholdning af højeste kaliber. Afprøv desuden dine talenter som modellervoksfigur-mager i Filmhusets filmstudie FILM-X.

Aardman-film bobler af fortællelyst, uendelig detaljerigdom, teknisk virtuositet og humor – i form af finurlige modellervoksfilm, såkaldt 'claymation'. Og for dem, som længe har gået med en kriblende lyst til selv at eksperimentere med at skabe animerede modellervoks-figurer, åbner vi nu også op for denne mulighed.

Animation for alle aldre

Når tingene går op i en højere enhed retter Aardmans produktioner sig mod barnlige sjæle i alle aldre – tænk blot på de Oscar-storvindende figurer, opfinderen Walter og hunden Trofast. 'Walter & Trofast' er i serien repræsenteret dels ved makkerparrets hidtil eneste spillefilm,'Det store grøntsagskup' fra 2005, dels ved de fire herlige kortfilm med den dynamiske duo - heriblandt den nyeste og i Danmark ikke tidligere viste 'Det er liv eller brød' fra 2008. Også de alleryngste kan være med, når vi for første gang på stort lærred viser kortfilmsprogrammer med 'F for får' om det snu og handlekraftige får Shaun.

Alle film er med dansk tale eller uden dialog.

Sær-arrangement: Lav dine egne animationsfilm i FILM-X

Tirsdag til fredag i efterårsferien (uge 42) kl. 14.00-17.00 kan familier med børn skabe egne modellervoksfigurer i FILM-X, Filmhusets interaktive filmstudie, og bagefter kreere egne animationsfilm med dem.

Praktisk information:

Billetter til ovenstående sær-arrangement kan kun købes på dagen og går efter 'først-til-mølle'-princippet.

Tid: Tirsdag den 18. oktober til fredag den 21. oktober fra kl. 14.00 til 17.00

Pris: 45 kr. pr. barn inklusiv eftermiddagshygge-pose fra Sult.

Bemærk: Hvis du viser din FILM-X-billet i billetsalget, kan du købe billet til efterårets Aardman-visninger til medlemspris.

Rigtig god efterårsferie og rigtig god fornøjelse!