Medlemmer

Vi glæder os utroligt meget til at åbne igen den 8. juni, og frem til genåbningen kan du blive medlem til særpris. Læs mere om covid-19-retningslinjer, refundering af billetter og løbende opdateringer her.

Læs om Cinematekets genåbning

 

Bliv medlem til særpris

I denne lukkeperiode tilbyder vi dig at blive medlem af Cinemateket med 30% nedslag i prisen for et almindeligt medlemskab. Et almindeligt medlemskab koster derfor kun 195,- (normalpris 275,-), og for studerende og pensionister er prisen nu kun 165,- (normalpris 195,-).

Hvis du allerede er medlem, kan du naturligvis også forlænge dit medlemskab til særpris. Vær dog opmærksom på ikke at skifte status fra stud/pens. til almindeligt medlemskab (eller omvendt).

Tilbuddet gælder så længe, Cinemateket holder lukket pga. coronakrisen, og dit medlemskab vil få tilføjet ekstra dage som kompensation for lukkeperioden.

Billetkøb med medlemsrabat

Ønsker du at gøre brug af din medlemsrabat på ordinære biografbilletter, så log ind med dine ebillet-oplysninger i forbindelse med billetkøb (første skærm i købsflowet, hvor der står "Der er til Cinemateket tilknyttet et bonus- og klub-koncept"). 

Fordele

Herunder kan du se alle de fordele, du har glæde af som medlem af Cinemateket. Bemærk, at vi løbende tilbyder særlige medlemsrabatter eller tilrettelægger arrangementer, som ikke fremgår af Cinematekets trykte program. Ved tilmelding til Cinematekets nyhedsbrev, kan du holde dig orienteret om disse.

Medlemsfordele

  • Op til 40 % rabat på alle ordinære forestillinger
  • En ledsager med til medlemspris
  • Program tilsendt pr. brev og mail
  • Gratis adgang til første visning af Månedens Film (så længe billetter haves)
  • Hver 11. billet er gratis (gælder Cinematekets egne, ordinære forestillinger)
  • 20 % rabat på menukortet i SULT (tirs.-fre. 12-22 og lør.-søn. 17-22. Ingen rabat på drikkevarer eller brunch i weekenden). Gælder kun korthaver.
  • Nyhedsbrev med særlige tilbud og adgang til programmer, før det trykte program udkommer
  • Månedens medlemstilbud i Cinematekets butik
  • Særforestillinger kun for medlemmer

Et års medlemskab koster:
Alm. medlemskab: 195 kr. (normalpris 275,-)
Studerende og pensionister (normalpris 195,-). 
Medlemmer skal være fyldt 15 år.