Bibliorama med nye søgemuligheder

Én af verdens største samlinger af litteratur om film og tv finder man i Det Danske Filminstituts bibliotek. Bibliotekets database hedder Bibliorama, og dens søgefaciliteter er nu blevet kraftigt forbedret.

Det nye søgesystem i Bibliorama er mere brugervenligt med mulighed for at søge i flere samlinger på én gang. Efter hver søgning kan man filtrere og finjustere søgeresultatet, og det er i det hele taget blevet lettere at anvende søgefaciliteterne til bibliotekets guldgrube at litteratur.

I Bibliorama kan alle søge og reservere hjemmefra. Og for bibliotekarer på f.eks. folkebibliotekerne er der med den nye brugergrænseflade blevet endnu bedre muligheder for at hjælpe brugerne med at finde filmfaglig litteratur, som findes i de forskellige samlinger på Filminstituttets bibliotek.

Det Danske Filminstituts Bibliotek

Biblioteket indeholder bl.a.:

70.000 bøger
250 tidsskrifter fra hele verden
1,2 millioner avisudklip
15.000 upublicerede manuskripter
20.000 filmprogrammer
I Videoteket findes 4.500 film til gennemsyn.

DFI's bibliotek er et forskningsbibliotek, der siden 1941 har indsamlet materiale om filmkunst og filmfolk. Biblioteket indkøber relevant litteratur om film, tv, video og computerspil på alle hovedsprog.

Adresse 
Gothersgade 55, 1.
1123 København K
Telefon 33 74 35 90
E-mail: bibliotek@dfi.dk

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag og torsdag:
12:00-19:00
Onsdag og fredag:
12:00-16:00

Biblioteket indeholder alle former for litteratur om film. Her er film- og tv-bøger for enhver smag, fra biografier om Hollywoodstjerner til filmteoretiske værker, fra dansk tv-historie til japanske tv-serier, fra Lumière-brødrene til Coen-brødrene. Desuden finder man en meget omfangsrig beholdning af tidsskrifter, artikler i bøger, udklip, særsamlinger og meget mere.

Prøv at søge i Bibliorama på www.dfi.dk/bibliorama.

Tags: