Filmpakke 10

Will-Bot - ven eller fjende? (Kim Hagen, 2011)
Her finder du filmbeskrivelser, credits samt et billede til hver af titlerne i filmpakken. Materialet er beregnet til brug i jeres lancering af filmene.

Fra 3 år - 31 min.

Cirkeline: Åh, sik'en dejlig fødselsdag
Instruktør: Jannik Hastrup
Cirkeline, en lille rund pige, der bor i en tændstikæske på tegnerens bord, holder fødselsdag og får besøg af musene. Man spiser lagkage og kommer ud for forskellige "uheld", der dog ikke ødelægger den gode stemning, selv om alle til sidst har ondt i maven.
DFI distribution. Danmark 1968. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle. 

Info og billeder til download

Hvem er sød?
Instruktør: Jessica Laurén
Bamse og fugl har grimme farver, siger de andre bamser. Men fugl siger, at de andre bamser er fine og søde, og sådan bliver de ved at drille hinanden, indtil de heldigvis finder ud af, at alle er fine - uanset farve. Filmene i "Hvem"-serien er små film om store følelser. Lille Bamse og hendes venner leger, griner, skændes, græder og hygger i disse varme fortællinger med en god slutning for de mindste børn.
DFI distribution. Sverige 2012. 4 min. Dansk tale. Tilladt for alle. 

Info og billeder til download

Min min
Instruktør: Kasper Astrup Schröder
Storm er 2 år og skal være storebror inden længe. Storm ved ikke, hvad der venter, og bolden i mors mave ligner ikke en baby. Så fødes lillebror, og pludselig er der kommet noget i vejen. Alt er forandret, og det er ikke let at dele sin mor med nogen. Langsomt begynder Storm alligevel at få øje for lillebror, og han opdager, at lillebror kan bruges til noget. Storm bliver til sidst rigtig glad for ham og bliver til storebror.
DFI distribution. Danmark 2011. 15 min. Dansk tale. Tilladt for alle. 

Info og billeder til download

Pipungerne - Mus på stribe
Instruktør: Tone Tarding
Saxe kan lide at tælle. Så da Sille og Saxe skal kigge efter Viggamusens unger, mener Saxe, at det er ingen sag, de tæller dem bare. Desværre er der ingen mus, som vil stå stille, og pludselig er de væk alle sammen.
DFI distribution. Danmark 2009. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle. 

Info og billeder til download

 

Fra 5 år - 38 min.

Himmelspejlet
Instruktør: Carlos Salces
En fin lille historie om en dreng, der en dag opdager, hvordan de store fly oppe over hans hoved spejler sig i et vandhul, og forsøger at fange et af dem. Men kan man holde et spejlbillede af et fly gemt i en lille trækasse?

DFI distribution. Mexico 1999. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

​​​​​​​Info og billeder til download

Cirkeline: Sofus på flyvetur
Instruktør: Jannik Hastrup
Cirkeline og musene skal sætte en ny drage op, men den mindste mus, Sofus, flyver væk, da dragesnoren knækker. Heldigvis møder han den lille skovalf, som tryller ham hjem igen.
DFI distribution. Danmark 1968. 12 min. Dansk tale. Tilladt for alle. 

​​​​​​​Info og billeder til download

De små vilde: Forår
Instruktør: Laila Hodell
Rogvi og Alexander går på jagt efter haletudser nede ved vandhullet, for drengene er spændte på at se dem udvikle sig til frøer.

DFI distribution. Danmark 2013. 10 min. Dansk tale. Tilladt for alle.

​​​​​​​Info og billeder til download

Will-Bot - ven eller fjende
Instruktør: Kim Hagen
Will-Bot er en lille robot, som er bange for alt - også selv om der slet ingenting sker på hans lille planet. Han patruljerer hver dag og holder sine overvågningskameraer funktionsdygtige. En dag lander et mørkt rumskib, og en farligt udseende kæmpe robot inviterer Will-Bot til et møde på et udvalgt sted. Af ren nervøsitet ænser den lille robot ikke, at den store robot har venlige intentioner og ender med at slynge sin nunchaku vildt omkring sig. Den store robot finder sit våben frem. Alt håb syntes ude, men måske er tvekamp ikke den eneste udvej.
DFI distribution. Danmark 2011. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle. 

​​​​​​​Info og billeder til download

 

Kontakt

Booking og praktiske oplysninger:
Janne Flatau
Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber
3321 4176 (man-fre 10-14) / boernebiffen@dabuf.dk

Spørgsmål om indhold af filmpakker:
Lisbeth Juhl Sibbesen
Det Danske Filminstitut
2538 2618 / lisbeths@dfi.dk

Barbara Rovsing Olsen
Det Danske Filminstitut
2286 9043 / barbarao@dfi.dk