Børnebiffen.dk - 400 kortfilm til de yngste og deres voksne derhjemme

Børnebiffen.dk. 3-7-årige børn og deres forældre har fået en tidlig julegave i form af streamingsitet børnebiffen.dk. Her findes knap 400 af Filminstituttets korte film, som man kan se derhjemme.

Mange børnebibliotekarer har gode erfaringer med at vise Filminstituttets film for de yngste på biblioteket, hvor de vækker begejstring, nysgerrighed og talelyst. På børnebiffen.dk får børnene nu også mulighed for at se filmene derhjemme, alene eller sammen med deres forældre. Og de kan frit vælge hvilke og hvor mange film, de vil se.

Det er Filminstituttet og DBC Digital der er gået sammen om at udvikle det nye tilbud, som er gratis for folkebibliotekerne. Det vil sige, at alle landets biblioteksbrugere har ubegrænset adgang til de knap 400 film på børnebiffen.dk, ved at bruge det samme bibliotekslogin som de bruger på Filmstriben Fjernadgang.

Filmene på børnebiffen.dk kommer fra mange steder i verden – og selvfølgelig fra Danmark. De er kurateret af Filminstituttet til målgruppen 3-7 årige, og udgør en mangfoldighed af filmtyper og fortællinger, stemninger og udtryk.

PR-materialer:

Til bibliotekerne er der lavet en række PR-materialer, som kan benyttes på biblioteket og på bibliotekets digitale platforme. Der er foreløbig lavet 3 plakater i A3-format, en generel trailer for børnebiffen.dk og korte trailere for udvalgte film.

Hent PR-materialer til børnebiffen.dk.

Kontakt for yderligere oplysninger:
Anders Vestergaard, ave@dbc.dk, 24 66 79 41