Klima og miljø

'The Yes Men overgiver sig aldrig' samler op på mange af de spektakulære og ofte morsomme happenings, som aktivisterne The Yes Men har udført gennem årene for at skabe opmærksomhed om bl.a. verdens klimaudfordringer.
TEMA. Miljø- og klimaspørgsmål er noget af det, der optager danskerne allermest. Filmene i dette tema tager fat på vigtige problemstillinger og skærper vores engagement i miljødebatten.

Danskernes interesse og engagement i klima- og miljøspørgsmål er større end nogensinde, og der vil formentlig også være stort fokus på dette område i den kommende valgkamp forud for folketingsvalget. Det gør det relevant og aktuelt for bibliotekerne at invitere publikum til at komme og se nogle af filmene i dette tema, og udnytte deres potentiale som filmoplevelse og udgangspunkt for dialog. Filmene henvender sig til både unge og voksne. 

Alle filmene findes på Filmstriben 'Se film på biblioteket' og må vises for publikum. Se detaljerede informationer om filmene i Filmdatabasens beskrivelser nedenfor.

Udvalgte film om miljø og klima: