'Vild med film 2019' – Workshops for børn i at lave dokumentarfilm

VILD MED FILM. I årets 'Vild med film'-kampagne skal eleverne lave deres egne dokumentarfilm under temaet 'VI ER HER!'. Som vanligt er kampagnen et samarbejde mellem folkebiblioteker og skoler, og bibliotekerne opfordres til at tilmelde sig hos Biblo som deltagere senest 21. juni 2019. Biblo og BUSTER koordinerer kampagnen.

Årets ’Vild med film’-kampagne går ud på, at børn i 4.-6 klasse selv skal lave dokumentariske fortællinger under overskriften ’Vi er her!’. Eleverne skal beskrive steder, der har særlig betydning for dem i 
ultrakorte dokumentarfilm. De hjælpes på vej af et let tilgængeligt produktionsforløb, et inspirerende videomateriale og undervisningsmateriale.

Som vanligt er ’Vild med film’-kampagnen et samarbejde mellem skoler og folkebiblioteker. Bibliotekerne skal tilmelde sig til Biblo senest 21. juni 2019, hvis de ønsker at medvirke i kampagnen, og skal efterfølgende   stå for tilmeldingen af skoleklasser og være værter for workshop-forløb.
 

 
’Vild med film’ 2019 er et samarbejde mellem bibliotekernes børnesite biblo.dk, filmfestivalen BUSTER,
læringsplatformen CPH:DOX Everyday og FilmCentralen, med det formål at give elever på mellemtrinnet en anderledes og professionel indsigt i filmmediet samt med stor faglighed at klæde dem på til selv at
udtrykke sig dokumentarisk.

Selve kampagnen finder sted fra 2.-20. september 2019.