Filmhits for børn


Film til de mindste børn er meget efterspurgte på bibliotekerne. Derfor er det en stor glæde at kunne præsentere 3 nye dvd-udgivelser med fællestitlen Filmhits for børn.
Filmhits for børn indeholder en række af de senere års mest efterspurgte DFI-film suppleret med helt nye film til målgruppen fra 3 år og opefter. På de tre dvd-udgivelser, som nu foreligger, findes i alt 22 film.
Læs mere og bestil filmene i DFI-kataloget:Filmhits for børn 1: http://www.dfi.dk/DfiKataloget/Filmbeskrivelse.htm?id=18720Filmhits for børn 2: http://www.dfi.dk/DfiKataloget/Filmbeskrivelse.htm?id=18721Filmhits for børn 3: http://www.dfi.dk/DfiKataloget/Filmbeskrivelse.htm?id=18722
Filmene kan også bestilles direkte i DBC mediers netbutik.
Til udlån og til børnefilmarrangementer
Filmhits for børn kan naturligvis lånes på biblioteket af alle. Børn og voksne kan låne dem med hjem, og skoler og institutioner kan benytte de lånte film ved visningsarrangementer på skolen/institutionen. Som inspiration for børnebibliotekarer og andre voksne, der skal arrangere filmvisninger, er hver dvd inddelt i forhåndstilrettelagte visningsprogrammer. Hvert program består af 3-4 film, som afspilles uden pauser. Programmerne er sammensat, så de byder på varierede filmoplevelser og med en samlet varighed, som passer til målgruppen. Man kan selvfølgelig også vælge at afspille filmene enkeltvis.
Til hver dvd følger et hæfte med oversigter over visningsprogrammerne, beskrivelser af de enkelte film og masser af illustrationer.
Plakat
I forbindelse med lanceringen af Filmhits for børn har Det Danske Filminstitut fremstillet en plakat, som gør opmærksom på, at dvd