Filmhits for børn 8 og 9 er udkommet

I DFIs dvd-serie "Filmhits for børn" er nr. 8 og nr. 9 netop udkommet. Dvd'erne kan købes i DFIs Film- og Boghandel af alle biblioteker, skoler, filmklubber og institutioner.

Dvd-serien "Filmhits for børn" er meget populær hos både børn og deres voksne. Derfor må man gå ud fra at det vil bringe glæde hos mange store og små filmelskere, at DFI nu kan præsentere hele to nye udgivelser i serien samtidig.

På de to dvd'er er der sammenlagt knap 4 timers underholdning fordelt på 24 film. Filmene på "Filmhits for børn 8" egner sig til børn fra 5 år og opefter, mens "Filmhits for børn 9" egner sig til børn helt ned fra 3 års alderen og opefter.

Indholdet på de to udgivelser er en blanding af helt nye film og ældre klassikere. Animationsfilmene er rigt repræsenterede med "Den nye sommerfugl", "Helmuth Olsens mave", "Pipungerne", "Astons sten", "Prik og Plet", "Cirkeline", "Ernst", "Sallies historier" og "Storvask". Publikum kan forvente eventyrlige og underholdende oplevelser i disse film. Der er også meget at lære om verden omkring os i to dokumentarserier, hvorfra der bydes på nogle afsnit. Serien med overtitlen "Safari" beskriver nogle af de dyr vi møder på vores egne breddegrader i flotte naturoptagelser, mens "Mægtige maskiner" fortæller alle raske drenge og piger om hvordan de store arbejdssmaskiner fungerer. Sidst men ikke mindst er der på "Filmhits for børn 8" blevet plads til fiktionsfilmen "Pip og papegøje" med Peter Frödin i topform.

Som vanligt er hver dvd opdelt i tre programmer á ca. 40 min. varighed. Vælger man at afspille et program, kører 3-4 film non-stop efter hinanden. Dermed kan den voksne formidler lave et lille forevisningsarrangement af en passende længde for børnene.

Bestilling

Bestil dvd'erne i serien Filmhits for børn-serien ved at skrive til:
DFIs Film- og Boghandel:
bookshop@dfi.dk
Husk i bestillingen at angive institutionens adresse og kontaktperson, samt EAN-nummer hvis det haves.

Filmhits for børn 8
Samlet spilletid: 123 min.
Medfølgende booklet med beskrivelser af filmene.
Faustnummer: 2 592 948 9
Pris: 230 kr. inkl. moms og forsendelse.

Filmhits for børn 9
Samlet spilletid: 108 minutter
Medfølgende booklet med beskrivelser af filmene.
Faustnummer: 2 592 948 9
Pris: 230 kr. inkl. moms og forsendelse.

Samlet oversigt over indholdet i alle udgivelser i dvd-serien Filmhits for børn.
Pris pr. stk. for Filmhits for børn 1-9: 230 kr. inkl. moms og forsendelse.