Filmseminar 2012

DFI inviterer til filmseminar for bibliotekarer d. 21.-22. august 2012 i Odense. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje med DFI's nyheder til biblioteker. Her får du besked når der åbnes for tilmelding, og når programmet er på plads.

DFI fortsætter succesen med at holde et årligt 2-dages filmseminar for bibliotekarer. Seminaret finder sted i Odense tirsdag og onsdag d. 21.-22. august 2012.

Programmet planlægges i øjeblikket, og deltagerne kan se frem til et par spændende og behagelige dage, som gerne skulle give yderligere inspiration til formidling af kort- og dokumentarfilm. Derfor kan det kun anbefales, at du reserverer dagene i din kalender.

Seminaret er primært henvendt til bibliotekarer, men andre der arbejder professionelt med formidling af film kan få udbytte af at deltage og er meget velkomne.

Når det færdige program foreligger, og når der åbnes for elektronisk tilmelding til seminaret, vil det fremgå her på siden og meddeles i DFI's nyheder til biblioteker. Er du endnu ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du gøre det her.

Seminaret holdes i samarbejde med Odense Film Festival, som finder sted i samme uge.