Filmtidsskriftet Kosmorama på web – abonnér på nyheder

Filmtidsskriftet Kosmorama er Danmarks ældste, og nu er det flyttet fra papirform og over på nettet. Dels bliver de tidligere årgange af papirudgaven digitaliserede løbende, og nye artikler om film og filmkultur publiceres med jævne mellemrum. Man kan abonnere på nyheder fra Kosmorama, og alt er frit tilgængeligt.

Kosmorama - Danmarks ældste filmtidsskrift  er flyttet fra papiret og bibliotekshylderne over på det globale net. En hel del tidligere numre af Kosmorama i papirform – helt præcist Kosmorama #229 til #248 – er allerede digitaliserede, og der bliver løbende lagt ældre numre på websitet.

Artiklerne på web er forsynet med links til emneord, personnavne, filmtitler m.m., så man med tiden kan gå på opdagelse i et spændende Komorama-univers med filmartikler fra seks årtier.

Nye artikler om film og filmkultur udgives løbende på www.kosmorama.org, og du kan abonnere på Kosmoramas nyheder, så du er orienteret hver gang der lægges nye artikler på. De nyeste artikler handler om homoseksualitet i danske film fra 1940’erne, om hvordan efterkrigstidens amerikanske kommunistforskrækkelse spillede ind på de danske film, og om brugen af medier i Wim Wenders’ Paris, Texas.

Læs mere og tilmeld dig nyheder på: www.kosmorama.org.

Kosmorama er et uafhængigt non-profit filmforskningstidsskrift, der udgives af Det Danske Filminstitut / Museum og Cinematek.

Tags: kosmorama