Fjernadgang til Filmstriben er i positiv udvikling

160 af DFIs kort- og dokumentarfilm er nu tilgængelige på Filmstriben, og kan lånes via fjernadgang gennem folkebibliotekerne i foreløbig 55 af landets 98 kommuner.

Filminteresserede biblioteksbrugere kan glæde sig over, at flere og flere af DFIs kort- og dokumentarfilm kan ses på Filmstriben hjemmefra via fjernadgang.

Og bibliotekerne i et støt stigende antal kommuner tilbyder deres borgere denne mulighed.

"Klods Hans", "Blodsøstre", "Bror, min bror", "110% Greve" og "14, fuld og for meget" er bare et lille udsnit af film til børn og unge. Også til det voksne publikum er der et righoldigt udvalg af novellefilm og dokumentarfilm, fra filmen om "Gasolin", portrætter af forfattere og mange andre personer, et væld af historiske og aktuelle samfundsrelevante film fra ind- og udland, til korte fiktionsfilm som f.eks. Ole Christian Madsens "Sinans bryllup".

Lige nu er der 160 af DFIs kort- og dokumentarfilm tilgængelige, og der kommer løbende flere til på Filmstriben i portalen "Lån film fra biblioteket". Med spillefilm og dokumentarfilm fra andre leverandører indeholder portalen i alt 400 film.

Folkebibliotekerne i foreløbig 55 af landets 98 kommuner kan nu tilbyde deres lånere fjernadgang. Lånerne får adgang til filmene på Filmstriben ved at vælge navnet på deres bibliotek og benytte deres brugernummer og pinkode.

Er du interesseret i at jeres bibliotek også kan give lånerne mulighed for at se film på Filmstriben hjemmefra, kan du kontakte DBC´s kundeservice, www.kundeservice.dbc.dk.

Tags: